Arduino Day 2018

Arduino Day 2018

Op 12 Mei wordt wereldwijd de verjaardag van Arduino gevierd met leuke evenementen.

Ook Elektronica Voor Jou doet mee aan de Arduino Day. Wij organiseren een Workshop om met Arduino te leren werken, je kan zelf kiezen of je meedoet aan de standaard Arduino introductie workshop of je leert je eigen autonome Arduino robot in elkaar te zetten.

Heb je geen zin om een hele workshop bij te wonen, maar ben je wel geïnteresseerd in Arduino, 3D printing of Robotics? Loop dan na de Workshops naar binnen, waar wij van Elektronica Voor Jou voor al jouw vragen klaarstaan.

Meld je aan via Facebook of stuur onderaan de pagina een bericht naar ons!

Programma:

10:30 – 11:00 Inloop workshop

11:00 – 13:00 workshop (Zie workshop kits)

13:30 – 16:00 Open dag Elektronica Voor Jou

Heb jij een leuk Arduino project gemaakt? Neem deze dan mee!

Workshops

Elektronica Voor Jou organiseert voor Arduino Day 2 workshops:

Voor beide workshops hebben wij een kit samengesteld. Bestaande uit een Arduino en alle componenten om het project te maken. Speciaal voor Arduino Day hebben wij op de workshops een korting, U betaald alleen voor de materialen, de Workshop is gratis. Bovendien krijgt u de Workshop kits tegen een speciale korting.

Let op, per kit kunnen maximaal 2 personen mee doen.

De Workshop duurt ongeveer 2 uur en is compleet onder begeleiding van Het Elektronica Voor Jou Team. Heb je vragen over de Workshop? Neem dan contact met ons op via 0631933474 of stuur ons een e-mail via de contactpagina.

Hoe kan je je aanmelden?

Hieronder staan de kits die nodig zijn voor de workshop. Als je deze besteld heb je gegarandeerd een plek. Let op er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij!

Arduino day-2

Open dag

Voor geïnteresseerden organiseert Elektronica Voor Jou naast de workshops ook nog een open middag. Waarbij geïnteresseerden meer informatie kunnen krijgen over:

Het team van Elektronica Voor Jou staat klaar voor advies, vragen en een leuk praatje. Bovendien staan er een aantal voorbeeld projecten van Arduino, twee 3D printers en een aantal robots op display.

Wij zien je graag op Arduino Day 2018!

 

Neem ook je eigen project mee!

Wij vinden het erg leuk als je zelf ook een Arduino project mee neemt.
Zo kan iedereen kijken wat Makers aan het doen zijn.

Heb je een groot project? Neem dan eerst even contact met ons op.

Arduino thermometer schema
info@elektronicavoorjou.nl
Bel, sms of app: (+31) 0631933474
Fokkerstraat 12, 3833 LD,
Leusden, Nederland
Stuur ons een bericht