Oplossingen voor Educatie

Elektronica voor Jou werkt veel samen met onderwijsinstellingen. Als leverancier van educatieve elektronica en ondersteuning voor het inrichten van een lespakket of klaslokaal. Door in dialoog te gaan kunnen wij zowel op kleine als op grote schaal inspelen op uw onderwijsbehoefte.

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Microcontrollers voor Educatie

De meeste onderwijsinstellingen die willen beginnen met elektronica in het onderwijs beginnen met het gebruik van de programmeerbare minicomputers zoals: Arduino, BBC Micro-Bit en Raspberry Pi. Deze microcontrollers zijn uitermate geschikt  voor het gebruik in het onderwijs Kinderen kunnen leren dat computers en elektronica direct in verbinding staan met elkaar, bijvoorbeeld door het aansturen van een ledje of een motor. Het kan van simpel (het laten knipperen van een ledje) tot gevorderd (het maken van een robot die autonoom rijdt).

Arduino Met componenten

3D printen in het onderwijs

Elektronica voor Jou is leverancier van een breed assortiment van 3D printers. Door onze ervaring met deze machines hebben wij altijd de juiste machine voor het gebruik in het onderwijs.
3D printing is een leuke manier om interesse op te wekken in de techniek. Leerlingen kunnen zelf dingen maken die ze hebben ontworpen of hebben gevonden op het internet. Het is letterlijk het omzetten van iets digitaal in een tastbaar object.

Voor technische en creatieve opleidingen zijn er nog veel meer mogelijkheden voor het gebruik in het onderwijs. Studenten kunnen hun ontwerpen goedkoop produceren, zodat er een extra educatief moment aan zit. Voor het gebruik in de techniek is 3D printing tegenwoordig de standaard voor het prototyping-proces. Geef uw studenten een voorsprong door het ervaring op te doen met verschillende 3D printing technieken.

Educatieve Elektronica

Wij leveren onderdelen en oplossingen voor:

  • Arduino
  • Raspberry Pi
  • Micro-Bit
  • Bare-Conductive

Maatwerk

Elke school is anders, daarom gaan wij graag in gesprek om te kijken hoe we u het beste kunnen helpen.
Of dit nou vanaf het begin is of als u al een tijd bezig bent wij leveren altijd een toegevoegde waarde.

3D printing

Het omvormen van een digitaal 3D model naar een vast tastbaar object is erg leuk voor alle leeftijden. Van basisscholen tot aan technische universiteiten iedereen kan 3D Printing toepassen. Laat ons u adviseren hoe u 3D printing kunt toepassen in het onderwijs.