Gratis verzending vanaf €74,95 NL (€99,95 BE/DE)

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Express voor 11:30 besteld = vanavond in huis*

14 dagen gratis terugsturen*

Gratis upgrade voor Arduino Create

Arduino biedt een gratis upgrade aan van 3 maanden voor het Arduino Create platform. Dit doen ze om mensen die thuiswerken te helpen bestanden te delen met collega’s. De upgrade is uiteraard ook beschikbaar voor hobbyisten. Met Arduino Create is alles klaar voor gebruik. Je hoeft geen bibliotheken te installeren en je kunt je schets snel delen met collega’s via een URL.

Arduino Create

Met Arduino Create kun je codes schrijven. Ook krijg je toegang krijgen tot inhoud, je kunt boards configureren en projecten delen. De Arduino Create is altijd up-to-date en online versie van de Arduino IDE. Het biedt de mogelijkheid om builds te delen en feedback te ontvangen. Dit zorgt ervoor dat je efficiënt en effectief vanuit huis kunt werken. Als je een project niet helemaal opnieuw wilt starten, is er altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van de kracht van de community. Dit kan door op de Arduino Project Hub door door projecten te bladeren en ze je eigen te maken.

Het Arduino Create platform heeft een betaalde en gratis abonnement. Het Maker-plan (de betaalde verstie) biedt de extra voordelen van maximaal 250 schetsen die zijn toegestaan ​​in je schetsboek. Dit komt samen met 200 MB ruimte om die schetsen en bibliotheken op te slaan. Je kunt meer verbonden objecten (vijf ‘dingen’) beheren met maximaal twintig eigenschappen per ‘ding’, waardoor de ontwikkeling van complete IoT-oplossingen mogelijk wordt. Het op afstand automatiseren van processen wordt verder mogelijk gemaakt door het Maker-plan. Dit is inclusief toegang tot het instellen en op afstand bedienen van 5 cloud-enabled Arduino-boards, drie cloud-enabled Linux-apparaten en één cloud-enabled board van derden.

 

Onze ervaring

Arduino Create is een prachtige tool om aan de slag te gaan met IoT. Het is een mooie en duidelijke omgeving waar je zelf de mooiste dingen mee kunt maken. Als je echt een dag of zelfs maar een dagdeel wilt gaan programmeren en knutselen dan is de gratis versie onvoldoende. De gratis 3 maanden toegang is waarschijnlijk meer dan voldoende om zelf alle ins en outs te ontdekken. Wij raden dan ook zeker aan om het zelf uit te proberen.

Hoe krijg je een gratis upgrade?

Om een gratis upgrade van drie maanden* te krijgen, ga je naar Arduino Create. Vervolgens selecteer je de maandelijkse versie van het “Maker” -plan. Hier is een optie om de volgende voucher in te voeren.  Vouchercode “CREATE4FREE” 

* De gratis upgrade van 3 maanden naar Create Maker is van toepassing op het maandabonnement en is beperkt tot nieuwe abonnees. Voucher code “CREATE4FREE” vervalt op 30 juni 2020.

Let op: de eerste maandelijkse betaling begint drie maanden na aankoop van het abonnement. Je kunt je abonnement op elk moment annuleren.

  Arduino Projecten

  Arduino Project: Weer station

   In dit project ga je leren hoe je een weer station opzet met een Arduino. In dit weerstation kun je het lichtniveau, de temperatuur en de luchtvochtigheid zien. Deze handleiding behandelt: Benodigdheden Bedraden De Arduino programmeren Niveau - GemiddeldTijdsduur -...

  Arduino & Raspberry Pi communicatie project

  In dit project ga je leren hoe je communiceert tussen een Arduino en Raspberry Pi. In dit project gaan we er van uit dat je Raspberry Pi OS hebt geïnstalleerd en dat er Node-RED is geïnstalleerd.   Deze handleiding behandelt: Benodigdheden Bedraden De Arduino...

  Arduino IoT Cloud les 4: HC-SR04

  Dit is de vierde les uit de Arduino IoT Cloud handleiding. Heb je de eerste lessen nog niet gevolgd? Bekijk deze HIER. In deze les leer je hoe je in de Arduino IoT de waarde van een HC-SR04 ultrasone afstandssensor uitlezen. Deze waardes slaan we op zodat we deze in...

  Blijf op de hoogte van het laatste Raspberry Pi nieuws!

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, nieuwe producten, aanbiedingen en projecten.

  Volg ons

  Voor nieuws, aanbiedingen en instructie filmpjes.

  De waardering van www.elektronicavoorjou.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 786 reviews.