Gratis verzending vanaf €74,95 NL (€99,95 BE/DE)

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Express voor 11:30 besteld = vanavond in huis*

14 dagen gratis terugsturen*

Nieuwe Arduino IoT Cloud app

De Arduino IoT cloud is inmiddels al een tijdje uit en wellicht heb je hier ook al mee gewerkt. Vanaf nu is het ook mogelijk om jouw Arduino IoT apparaten via een app op jouw smartphone te beheren!

Arduino IoT app

Arduino IoT Cloud App

Met Arduino Create kun je een online versie van de IDE gebruiken. Hierin kun je meerdere apparaten verbinden met de Arduino IoT Cloud. Je kunt elk aspect van jouw project rechtstreeks vanuit één dashboard beheren. De omgeving is zowel voor beginners toegankelijk als productief voor de professional. De nieuwe app is de perfecte metgezel voor de Arduino IoT Cloud. Ontwikkel jouw IoT-oplossing online via een desktop en beheer en bedien jouw dashboards via een mobiel met de nieuwe Gratis Arduino IoT Cloud Remote-app.

Voor wie is de app?

Voor nu is de app alleen beschikbaar voor iPhone. De app is al te downloaden in de App Store. Binnen enkele weken wordt de app ook beschikbaar voor android gebruikers.

Onze ervaring

Wij zijn zelf al een tijdje bezig met de Arduino IoT cloud. Zelf misten wij een app wel echt. Je kunt de IoT cloud wel openen in je browser maar het werkt dan niet fantastisch. Zodra de app voor android uitkomt zullen we deze waarschijnlijk veel gaan gebruiken.

Voordelen van de app

De app is geschikt voor hobbymatig maar ook professioneel gebruik. Voordelen zijn:

  • Onderweg: Je kunt overal waar je bent gegevens van sensoren direct op je smartphone uitlezen. (mits je internet verbinding hebt)
  • Industrieel: Je hebt constant zicht op de status van een productieproces, met de mogelijkheid om de automatisering op afstand te bedienen.
  • Thuis: Bewaak jouw domoticasystemen, controleer energieverbruik vanaf het gemak van uw bank, of schakel jouw lampen op een afstandje.

De toevoeging van de Arduino IoT Cloud Remote-app voor het onderweg openen, bewaken en besturen van dashboards via je telefoon is het laatste stukje van de puzzel.

Verbeterd IoT dashboard

Het nieuwste dashboard voor de Arduino IoT Cloud wordt geleverd met een groot aantal verbeterde functies. Een dashboard maken via een desktop of tablet is snel en eenvoudig. De tool configureert automatisch jouw apparaten (inclusief het beveiligde crypto-element) en genereert automatisch de hoofdcode voor uw project, waardoor de installatie zo eenvoudig mogelijk is. Een brede set eenvoudige widgets om verbinding te maken met de eigenschappen biedt maximale veelzijdigheid en stelt u in staat om binnen enkele minuten een nieuw dashboard op te zetten.

Alle dashboards zijn volledig aanpasbaar, het is mogelijk om apparaten te groeperen en ze in elke volgorde te ordenen – sleep en zet ze neer om de lay-out te ordenen en kies uit meerdere opties, waaronder grafieken om de gegevens te visualiseren. Je kunt gegevens van meerdere IoT-apparaten verzamelen en weergeven in één dashboard en deze apparaten naar wens bedienen via jouw dashboard om jouw oplossing volledig te integreren.

Arduino Projecten

Arduino Project: Weer station

 In dit project ga je leren hoe je een weer station opzet met een Arduino. In dit weerstation kun je het lichtniveau, de temperatuur en de luchtvochtigheid zien. Deze handleiding behandelt: Benodigdheden Bedraden De Arduino programmeren Niveau - GemiddeldTijdsduur -...

Arduino & Raspberry Pi communicatie project

In dit project ga je leren hoe je communiceert tussen een Arduino en Raspberry Pi. In dit project gaan we er van uit dat je Raspberry Pi OS hebt geïnstalleerd en dat er Node-RED is geïnstalleerd.   Deze handleiding behandelt: Benodigdheden Bedraden De Arduino...

Arduino IoT Cloud les 4: HC-SR04

Dit is de vierde les uit de Arduino IoT Cloud handleiding. Heb je de eerste lessen nog niet gevolgd? Bekijk deze HIER. In deze les leer je hoe je in de Arduino IoT de waarde van een HC-SR04 ultrasone afstandssensor uitlezen. Deze waardes slaan we op zodat we deze in...

Blijf op de hoogte van het laatste Arduino nieuws!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, nieuwe producten, aanbiedingen en projecten.

Volg ons

Voor nieuws, aanbiedingen en instructie filmpjes.

De waardering van www.elektronicavoorjou.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 786 reviews.