Gratis verzending vanaf €74,95 NL (€99,95 BE/DE)

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Express voor 11:30 besteld = vanavond in huis*

14 dagen gratis terugsturen*

Arduino Oplà IoT kit

Het ultieme slimme huis ligt in jouw handen!

R

8 IoT voorbeeld projecten

R

De fysieke interface naar de Arduino IoT Cloud

R

Een leerervaring om IoT te begrijpen en om verbonden apparaten te maken

Arduino Oplà IoT kit
Arduino Oplà IoT kit

ARDUINO OPLÀ IOT KIT

Het ultieme slimme huis ligt in jouw handen!

R

Het ultieme slimme huis ligt in jouw handen!

R

De fysieke interface naar de Arduino IoT Cloud

R

Een leerervaring om IoT te begrijpen en om verbonden apparaten te maken

Projecten uit de kit

Oplà les 1 licht

Op afstand bestuurbare verlichting

Met het Remote Controlled Light-project kun je verschillende lichtmodi creëren, lampen met een hoger voltage activeren en de sfeer voor je huis bepalen via de Arduino IoT Cloud. Creëer pixellussen, knipperinstellingen en experimenteer met verschillende kleuren!

Oplà weerstation

Persoonlijk weerstation

Bouw je eigen persoonlijke weerstation met de Arduino IoT Cloud en de MKR IoT Carrier. De ingebouwde sensoren bieden nuttige informatie over lokale weersomstandigheden, die in realtime kan worden bekeken in de Arduino IoT Cloud.

Oplà Home security alarm

Alarm voor huisbeveiliging

Creëer drie verschillende soorten Home Security Alarms door gebruik te maken van de PIR-, licht- en IMU-sensor. Bepaal welke soorten alarmen u geactiveerd wilt hebben en kijk of de alarmen worden doorbroken, rechtstreeks in de Arduino IoT Cloud.

ZONNE-SYSTEEM TRACKER Oplà

Zonnestelsel tracker

Met het Solar System Tracker-project heb je toegang tot de informatie over een grote verscheidenheid aan planeten en manen. Het project richt zich op het gebruik van API’s, JSON-parsing en het creëren van een interface om door informatie op het display te navigeren.

Oplà voorraadbeheer

Voorraad beheer

Voorraadbeheer is een apparaat dat kan helpen bij het volgen van verschillende soorten voorraden. Gebruik de knoppen en het display om door ander materiaal te navigeren, hoeveelheden toe te voegen of te vergroten en de informatie rechtstreeks op te slaan in de Arduino IoT Cloud.

Oplà slimme tuin

Slimme tuin

Houd de conditie van jouw planten in de gaten, creëer kunstmatige verlichting en activeer apparaten met een hoog vermogen. Het Smart Garden-project omvat de benodigdheden voor een succesvol stadslandbouwproject, waarbij je de omgeving van een plant rechtstreeks vanuit de Arduino IoT Cloud kunt volgen en besturen.

Oplà thermostat control

Thermostaat besturing

Het Thermostat Control-project verandert uw MKR IoT Carrier in een thermostaatsysteem dat uw omgeving kan verbeteren. Het systeem is ontworpen om zowel handmatige als automatische modi mogelijk te maken en gebruikt het kleurendisplay en RGB-leds om feedback te geven over de huidige temperatuur.

Oplà thinking about you

Denken aan jou

Het Thinking About You-project richt zich op het creëren van een uniek berichtensysteem. Stuur berichten van de Arduino IoT Cloud naar de MKR IoT Carrier en communiceer terug door de verschillende ingebouwde sensoren te gebruiken.

De Oplà IoT kit bevat

 • MKR IoT Carrier ontworpen voor deze kit, inclusief:
  – Rond OLED-scherm
  – Vijf capacitieve aanraaktoetsen
  – Ingebouwde sensoren (temperatuur, vochtigheid, druk en licht)
  – Twee 24 V-relais
  – SD-kaarthouder
  – Plug en play connectoren voor verschillende sensoren
  – RGBC, gebaar en nabijheid
  – IMU
  18650 Li-Ion oplaadbare batterijhouder (batterij niet inbegrepen)
  – Vijf RGB-leds
 • Arduino MKR WiFi 1010
 • Kunststof behuizing
 • Micro USB-kabel
 • Vochtigheidssensor
 • PIR-sensor
 • Plug-and-play kabels voor alle sensoren

Arduino Create 

Bij de Oplà kit ontvang je 12 maanden toegan tot het  Arduino Create Maker Plan. Arduino Create is het online platform van Arduino. Je kunt hier programmeren, maar ook gebruik maken van de IoT cloud. Met het Maker Plan
ontvang je onbeperkte compilatietijd. Ook krijg je uitgebreide toegang tot alle functies van de Arduino IoT Cloud. Hierdoor kun je meer schetsen opslaan. Het wordt ook mogelijk om meer properties aan te maken. Met het Maker Plan krijg je ook ondersteuning voor boards van derden en LoRa-apparaten .

Ga direct aan de slag met jouw Oplà kit!

Elektronica Voor Jou is al jaren een officiele reseller van Arduino. Heb je vragen over een van de projecten uit de Oplà IoT kit? Onze specialisten staan klaar om je te helpen!

Ga direct aan de slag met jouw Oplà kit!

Elektronica Voor Jou is al jaren een officiele reseller van Arduino. Heb je vragen over een van de projecten uit de Oplà IoT kit 

De waardering van www.elektronicavoorjou.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 786 reviews.
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...