Gratis verzending vanaf €74,95 NL (€99,95 BE/DE)

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Express voor 13:00 besteld = vanavond in huis*

14 dagen gratis terugsturen*


Land

Elektronica voor educatie en onderwijs

 

Elektronica voor Jou werkt veel samen met onderwijsinstellingen. Als leverancier van educatieve elektronica en ondersteuning voor het inrichten van een lespakket of klaslokaal. Door in dialoog te gaan kunnen wij zowel op kleine als op grote schaal inspelen op uw onderwijsbehoefte.

 

Microcontrollers voor Educatie

De meeste onderwijsinstellingen die willen beginnen met elektronica in het onderwijs beginnen met het gebruik van de programmeerbare minicomputers zoals: Arduino, BBC Micro-Bit en Raspberry Pi. Deze microcontrollers zijn uitermate geschikt  voor het gebruik in het onderwijs Kinderen kunnen leren dat computers en elektronica direct in verbinding staan met elkaar, bijvoorbeeld door het aansturen van een ledje of een motor. Het kan van simpel (het laten knipperen van een ledje) tot gevorderd (het maken van een robot die autonoom rijdt).

 

3D printen in het onderwijs

Elektronica voor Jou is leverancier van een breed assortiment van 3D printers. Door onze ervaring met deze machines hebben wij altijd de juiste machine voor het gebruik in het onderwijs.
3D printing is een leuke manier om interesse op te wekken in de techniek. Leerlingen kunnen zelf dingen maken die ze hebben ontworpen of hebben gevonden op het internet. Het is letterlijk het omzetten van iets digitaal in een tastbaar object.

Voor technische en creatieve opleidingen zijn er nog veel meer mogelijkheden voor het gebruik in het onderwijs. Studenten kunnen hun ontwerpen goedkoop produceren, zodat er een extra educatief moment aan zit. Voor het gebruik in de techniek is 3D printing tegenwoordig de standaard voor het prototyping-proces. Geef uw studenten een voorsprong door het ervaring op te doen met verschillende 3D printing technieken.

Benieuwd naar wat wij voor uw onderwijsinstelling kunnen betekenen? Neem contact op.

Custom studenten kits

Er zijn veel kant-en-klare starter kits voor o.a. Arduino & Raspberry Pi verkrijgbaar. Wij gaan een stapje verder met onze Custom studenten kits. Samen met u stellen we een pakket samen met componenten en onderdelen die aansluiten op de huidige of nieuwe lessen. 
We maken een ontwerp voor op de doos met het logo van de onderwijs instelling. 
Deze kitjes kunnen vervolgens op de boekenlijst worden geplaatst of rechtstreeks via onze website worden besteld door de leerlingen zelf.

Een van de grote voordelen van deze kitjes is dat leerlingen beschikken over alle benodigdheden. Hierdoor kunnen ze zelf thuis ook aan de slag met een project voor school. Ook kunnen geïnteresseerde studenten thuis zelf nog verder waardoor ze over meer kennis beschikken zodra ze in het bedrijfsleven komen.

 

De waardering van www.elektronicavoorjou.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 5062 reviews.