Gratis verzending vanaf €74,95 NL (€99,95 BE/DE)

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Express voor 10:30 besteld = vanavond in huis*

14 dagen gratis terugsturen*Elektronica Voor Jou Logo

Elektronica partner pagina

Wij werken graag samen met anderen. Hieronder vind je linkjes naar sites & bedrijven die jou misschien ook toegevoegde waarde bieden.

Interessante websites

Logo Bas on Tech

Arduino-Lessen.nl is een website waar
beginners stapsgewijs leren werken met Arduino.
De 31 Arduino lessen worden via Youtube uitgelegd.

Logo coding kids

Codingkids is een website gericht op jongeren die willen beginnen met programmeren. Er staan lessen op om Python te leren in combinatie met een Raspberry Pi of met Minecraft. Verder vind je er lessen voor de robotten: mBot en Sparki. Ook zijn er een paar beginner projecten voor Arduino. 

Educatie Voor Jou

Educatie Voor Jou is een platform voor docenten die les geven in het Tech Onderwijs. Dit platform biedt o.a. kant en klare lessen, webinars en een kennisbank.

Partners uit de omgeving

Appel&Eelman

Appel en Eelman inspireren, adviseren en helpen het MKB en ondernemers werkelijk verder op het gebied van communicatie en veel meer …

Interly

In Interly vind je de betrouwbare en duurzame partner die je voor ogen hebt. Interly levert onder andere maatwerk- websites en shops, applicatieontwikkeling, branding, concept en (online) marketing.

Business Center Leusden

Business Centerl Een business unit, business apartment of een volledig zelfstandig kantoor. BusinessCenter.nl creëert inspirerende omgevingen om samen met andere ondernemers te werken en te ontmoeten.

ZiZ marketing

ZiZ online marketing is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

http://elektronica.jouwpagina.nl/ 

http://elektronica.linkkwartier.nl

De waardering van www.elektronicavoorjou.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 2216 reviews.