Gratis verzending vanaf €74,95 NL (€99,95 BE/DE)

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Express voor 13:00 besteld = vanavond in huis*

14 dagen gratis terugsturen*


Land

Raspberry Pi Projecten

Raspberry Pi USB en Netwerk boot

Raspberry Pi USB en Netwerk boot

Raspberry Pi starten vanaf USB of Netwerk Hieronder wordt uitgelegd hoe je je Raspberry Pi kunt laten opstarten van USB. Daarnaast laten we meteen zien hoe je een installatie van Raspberry OS over het netwerk kunt uitvoeren.Hiervoor heb je eenmalig een kleine Micro SD...

Lees meer
Raspberry Pi project: Magic 8-Ball

Raspberry Pi project: Magic 8-Ball

Raspberry Pi project: Magic 8-Ball Bij dit Raspberry Pi project gaan we met behulp van een Raspberry Pi en Sense HAT een Magic 8-Ball maken!  Deze handleiding behandeld:  Benodigdheden Circuit Maken Upgrade en Update Nieuw bestand aanmaken Programmeren (Tekstversie)...

Lees meer

Raspberry Pi projecten

Wil jij met je volgende Raspberry Pi project aan de slag? Of start je vandaag met je eerste? Op deze pagina hebben wij een aantal leuke voorbeeld projecten klaarstaan. Speciaal voor jou. Bij ieder projecten wordt stap voor stap uitgelegd wat je moet doen en hoe je het moet doen. Je kan gelijk zelf aan de slag! Er zijn voorbeeldprojecten beschikbaar voor beginners en gevorderden.

Pi projecten voor beginners

Je hoeft geen elektronica & programmeer expert te zijn om aan de slag te kunnen gaan met Raspberry Pi. Raspberry Pi is het ideale platform om te leren coderen. Maar ook om robots en andere fantastische projecten te maken. De Raspberry Pi boards zijn door de jaren heen steeds krachtiger geworden. Hierdoor is het mogelijk om steeds grotere projecten te maken. Het maakt niet uit of je nog op de basisschool zit of dat je de pi voor professionele doeleinden wilt gebruiken. De Raspberry Pi biedt eindeloze mogelijkheden.

Verschillende projecten

Je kunt programmeren is programma’s zoals scratch of python. In één van onze projecten leer je een spel maken waar een vleermuis door een doolhof vliegt om een taco te bereiken. In weer een ander project leer je om via het internet een lampje aan en uit te laten gaan. Aan de hand van dit soort leuke projecten leer jij om een Raspberry Pi expert te worden.
We blijven continu nieuwe voorbeeld projecten maken. Je kunt dus altijd weer een nieuw project namaken.

Raspberry Pi projecten voor gevorderden

Ben jij al bekend met Raspberry Pi, maar zoek je een nieuwe uitdaging? Bekijk dan een van onze projecten voor gevorderden. Deze projecten zijn uitgebreider dan de projecten voor beginners. We gaan vaak dieper in op bepaalde onderwerpen zoals:  OpenCV en domotica en meer. Na het maken van de projecten ben je in staat om zelf ook projecten te bedenken.

Soorten gevorderden projecten

Maak bijvoorbeeld een robot met een camera die objecten kan detecteren en er vervolgens omheen rijdt. De mogelijkheden met Raspberry Pi zijn eindeloos. Laat je eigen fantasie zijn gang gaan en pas onze projecten aan naar jouw wensen!

Raspberry Pi 4 projecten

Met de komst van de Raspberry Pi 4 zijn er weer ontzettend veel nieuwe mogelijkheden beschikbaar gekomen. De nieuwe Raspberry Pi is een stuk krachtiger ten opzichte van de voorgaande modellen. Er zijn nu 2 Micro-HDMI poorten waardoor je een extra scherm kunt toevoegen. Dit kan erg interessant zijn voor projecten waarbij beeld van belang is.

Raspberry Pi projecten Nederlands

Elektronica projecten voor jou, en alles in het Nederlands. Alle Raspberry Pi projecten die je op deze pagina kan vinden zijn geschreven in het Nederlands. Ook de filmpjes bij de projecten zijn in het Nederlands. Dit is wel zo makkelijk. Zeker voor beginners maakt dit het gemakkelijker om te begrijpen. 

 

 

De waardering van www.elektronicavoorjou.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4660 reviews.