Gratis verzending vanaf €74,95 NL (€99,95 BE/DE)

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Express voor 13:00 besteld = vanavond in huis*

14 dagen gratis terugsturen*


Land

Techniek onderwijs

Techniekonderwijs

Techniekonderwijs is het leukste en één van de belangrijkste  bouwstenen binnen de maatschappij. Techniek is overal om ons heen. Of het nu op kleine- of grote schaal is. Ieder bedrijf heeft er mee te maken. Daarom is het belangrijk om leerlingen te laten zien wat het nu eigenlijk inhoudt. Omdat techniek blijft veranderen, moet de lesstof ook mee gaan met de tijd. De interesse in techniek zal bij leerlingen stijgen wanneer ze interactieve lessen krijgen. Dit betekent dat de docenten die zich hiermee bezig houden regelmatig moeten bijscholen.  
Je wilt de volgende stap zetten binnen het techniekonderwijs, maar hoe pak je dit nu eigenlijk het beste aan

Maatwerk leskisten / studenten kit

Iedere school geeft een andere invulling aan techniekonderwijs binnen lessen. Daarom hebben wij ook geen standaard kit die voor alle scholen / studenten geschikt is. Wij helpen jouw school graag bij het samenstellen van een leskist of een studentenkit. Hierbij houden we jullie budget scherp in de gaten. De kits kunnen worden toegevoegd aan de boekenlijst.

Docenten training

Heb je geen of weinig ervaring in het lesgeven met gebruik van Arduino, Raspberry Pi, Micro:bit of 3D-Printing? Dan raden wij aan om een training te volgen. We bieden standaardtrainingen, maar ook maatwerktrainingen die ingaan op specifieke onderwerpen.

Lespakketten / Lesontwikkeling

Wil je direct starten met Arduino, Raspberry Pi of Micro:bit? Dat kan! We hebben al een aantal lespakketten klaar voor gebruik. Onze lespakketten bestaan uit lesstof, vragen, opdrachten en een eindtoets. Heb je zelf een idee voor een les? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de ontwikkeling hiervan!

Lokaal / Techlab inrichting

Wil je leerlingen inspireren met techniek? Dan kunnen wij jouw lokaal omtoveren tot een fantastisch techlab. Onze experts zorgen ervoor dat de middelen goed op elkaar aansluiten . Ook verzorgen we duidelijke instructies. Hierdoor kunnen de leerlingen snel aan de slag!

Educatie Voor Jou

Wij hebben een nieuw platform uitgebracht waar docenten terecht kunnen voor kant en klare techniekonderwijs lessen. Op het Educatie Voor Jou platform hebben docenten onbeperkt toegang tot lessen, een kennisbank en Webinars. 
Op dit moment is het platform voor docenten binnen het voortgezet onderwijs. De lessen gaan voornamelijk over Arduino, Raspberry Pi en Micro:bit. Dit zal in de toekomst verder worden uitgebreid.
Benieuwd naar het platform? Klik dan HIER!

Educatie Voor Jou

Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek!

Wil je graag je ideeën bespreken met een van onze experts? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan! Adviesgesprekken kunnen op de volgende manieren plaatsvinden:

  • Bij ons op locatie (Leusden)
  • Op locatie van de onderwijs instelling
  • Telefonisch
  • Via Teams / Skype
Approved Raspberry Pi reseller
Arduino official reseller logo 2021

User Case Tech College Nieuwegein

In 2018 is Tech College ROC Midden Nederland begonnen met het lesgeven met gebruik van Arduino. We mochten het Tech College vanaf het begin helpen met de implementatie van Arduino. De lessen werden door de docenten ontwikkeld, en wij hebben de hardware geleverd. Samen hebben we gekozen om te starten met 2 verschillende typen Arduino starterkits en met een Arduino Uno Rev3. De Arduino lessen zijn erg goed bevallen. Daarom hebben we in 2019 gezamenlijk een studentenkit ontwikkeld. Deze kit kwam op de boekenlijst te staan zodat de leerlingen hier ook thuis mee aan de slag konden gaan. Ook zijn ze hierdoor niet afhankelijk van de beschikbaarheid van componenten op school. Het Tech College heeft deze kit een jaar uitgeprobeerd. Hierna zijn we nogmaals bij elkaar gekomen om de studentenkit te verbeteren. In 2020 hebben we nog een voordeel ontdekt van het plaatsen van de kit op de boekenlijst. Namelijk les op afstand. Door de Covid pandemie is onderwijs op afstand ook bij het Tech College de norm geworden. Doordat de studenten zelf beschikken over de materialen kunnen zij zonder problemen projecten maken.

Elektronica Voor Jou Tech Campus kit

Project starten?

Als onderwijsinstelling zijn er ontzettend veel mogelijkheden binnen het techniekonderwijs. Daarom beginnen we voor een project begint altijd met een face to face bespreking. Tijdens dit gesprek kijken we naar de wensen van de school en vertellen we over de mogelijkheden. Mocht de school besluiten dat wij een geschikte partij zijn voor de opdracht, dan kan de school het project bij ons indienen. Dit kan zowel direct als via een aanbesteding. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!

De waardering van www.elektronicavoorjou.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 5245 reviews.