Gratis verzending vanaf €74,95 NL (€99,95 BE/DE)

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Express voor 13:00 besteld = vanavond in huis*

14 dagen gratis terugsturen*


Land

Verzend & Retourbeleid

 

Verzending:

Vanaf €74,95 Gratis verzending voor NL, BE en DE. Bestelt u op werkdagen (Maandag – Vrijdag) voor 16:00, dan gaat de post dezelfde dag met PostNL mee en is dus de volgende werkdag (en zaterdag) in huis. Wanneer u niet in Nederland woont kan het langer duren. Tijdens feestdagen kunnen de levertijden langer zijn, neem bij twijfel contact met ons op.
Brievenbus zending (alleen NL) vanaf €2,95: Als u een kleine order plaatst past deze waarschijnlijk in uw brievenbus. Het tarief van normale (zonder spoed) brievenbus zendingen is (alleen binnen Nederland) €3,95 U ontvangt dan een track&trace code. Voor kleine brievenbus bestellingen tot €15 kunt u er ook voor kiezen om deze zonder track&trace code te laten versturen. Dan betaalt u slechts €2,95.
Direct nadat uw zending verstuurd is ontvangt u via de mail een Track&Trace code waarmee u uw pakket kunt volgen bij PostNL. Pakket zending: Producten van normaal en groot formaat versturen wij via normale PostNL pakketpost. Normaal verzendtarief voor Pakketpost via PostNL is:

  • NL €6,95 (Gratis vanaf €74,95)
  • BE €7,50 (Gratis vanaf €99,95)
  • DE €7,50 (Gratis vanaf €99,95)
  • FR €13,95

Direct nadat het pakket verstuurd is ontvangt u via de mail een Track&Trace code waarmee u uw pakket kunt volgen bij PostNL.

Express verzending:

Besteld u op zondag t/m donderdag voor 23:59 dan kunt u via express levering morgen al aan de slag met uw bestelling. Besteld u op maandag t/m vrijdag voor 12:00 dan kunt u via express levering de zelfde avond al aan de slag met uw bestelling. Express levering gaat via Redjepakketje. Tijdens feestdagen kunnen de levertijden langer zijn, neem bij twijfel contact met ons op.

  • NL Pakket €12,04 (Gratis vanaf €124,95)
  • NL Brievenbus €9,62 (Gratis vanaf €124,95)
  • BE – NVT
  • DE – NVT

LET OP!

  • Express zendingen worden ‘s avonds bezorgd!
  • Levering naar waddeneilanden kan tot 72 uur duren.

 

 

 

Tot 14 dagen gratis Retourneren:

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Bovendien krijgt u voor de zending een retourlabel om uw product kosteloos terug te sturen.

Let op!

– Gratis retourneren geldt alleen voor Nederland 
– Gratis retourneren geldt alleen voor bestellingen die verstuurd zijn via Postnl (dus niet via express levering & zonder track&trace)

Valt u buiten deze periode of komt u niet uit Nederland? Neem dan contact met ons op. Let op! Als U het pakket zelf opstuurt (zonder door ons gegeven retourlabel) dan zijn deze kosten voor eigen rekening. Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Elektronica voor jou geretourneerd worden. Is er schade ontstaan bij het retour? Dan is dit voor risico van de klant. Om gebruikt te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Info@elektronicavoorjou.nl. Wij zullen vervolgens het complete orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Als er sprake is van een beschadiging en/of slijtage kan er een waarde vermindering worden doorgerekend. 
Meer weten over wat je mag doen met een product? Lees deze artikelen:
https://www.thuiswinkel.org/consumenten/wet-en-regelgeving/voorwaarden-retour-sturen
https://www.webwinkelkeur.nl/beschadigd-product-retourneren-hoe-zit-dat-wettelijk/

Hoe Retourneer ik?

Neem in alle gevallen contact met ons op. Dat kan via de contactpagina of stuur een mailtje naar info@elektronicavoorjou.nl Zet in alle gevallen in het onderwerp Retouren + Uw Ordernummer!

Uitzonderingen:

Software Op software of producten die software bevatten vervalt het retourrecht op het moment van downloaden of verbreken van de zegel.

 

Nabestellingen en Pre-orders:

Als een bestelling een product omvat waar ”Beschikbaar via nabestelling” of waar Pre-0rder bij staat.
Zal deze bestelling worden verstuurd zodra dat/die producten binnen zijn.

 

De waardering van www.elektronicavoorjou.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 4264 reviews.