Gratis verzending vanaf €74,95 NL (€99,95 BE/DE)

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Express voor 11:30 besteld = vanavond in huis*

14 dagen gratis terugsturen*

Tinkercad Circuits

Ken jij Tinkercad Circuits al? Tinkercad Circuits is een onderdeel van het gratis online CAD-programma Tinkercad van Autodesk. Het werkt gelijkwaardig aan Fritzing. Je kunt op een simpele manier jou arduino project virtueel opbouwen, programmeren en zelfs simuleren!

Dit is het logo van Autodesk Tinkercad

Tinkercad is in staat om de code die jij invoert te simuleren. Dit houd in dat jou opstelling digitaal gaat werken. Lampjes gaan aan en uit en zelfs sensoren functioneren in Tinkercad! Hieronder zie je een filmpje waarin wij ons Knight Rider project bouwen, schrijven en simuleren!

Onze ervaring

Tinkercad Circuits is ons erg goed bevallen. Het is intuitief en daardoor snel aan te leren. Er is een uitgebreid assortiment met een LCD display, motortjes en meerdere logic gates. We zagen wel dat je alleen maar de Arduino Uno kan gebruiken. Dit limiteert de mogenlijkheden, maar de meeste schetsen kunnen omgebouwd worden naar een Arduino Uno voor een test.

Op dit moment kun je helaas alleen maar de Arduino Uno gebruiken in Tinkercad Circuits, maar je kunt nog steeds veel schetsen hier testen voordat je iets bouwt. En nu Fritzing geld kost is het zeker een aantrekkelijke optie. Op dit moment bevat de Tinkercad Circuit database enkele voorbeeld schetsen, drie batterijen, de Arduino Uno en een uitgebreid assortiment aan componenten. 

Arduino Projecten

Arduino Project: Weer station

 In dit project ga je leren hoe je een weer station opzet met een Arduino. In dit weerstation kun je het lichtniveau, de temperatuur en de luchtvochtigheid zien. Deze handleiding behandelt: Benodigdheden Bedraden De Arduino programmeren Niveau - GemiddeldTijdsduur -...

Arduino & Raspberry Pi communicatie project

In dit project ga je leren hoe je communiceert tussen een Arduino en Raspberry Pi. In dit project gaan we er van uit dat je Raspberry Pi OS hebt geïnstalleerd en dat er Node-RED is geïnstalleerd.   Deze handleiding behandelt: Benodigdheden Bedraden De Arduino...

Arduino IoT Cloud les 4: HC-SR04

Dit is de vierde les uit de Arduino IoT Cloud handleiding. Heb je de eerste lessen nog niet gevolgd? Bekijk deze HIER. In deze les leer je hoe je in de Arduino IoT de waarde van een HC-SR04 ultrasone afstandssensor uitlezen. Deze waardes slaan we op zodat we deze in...

Blijf op de hoogte van het laatste Arduino nieuws!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, nieuwe producten, aanbiedingen en projecten.

Volg ons

Voor nieuws, aanbiedingen en instructie filmpjes.

De waardering van www.elektronicavoorjou.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 794 reviews.