Gratis verzending vanaf €74,95 NL (€99,95 BE/DE)

Voor 16:00 besteld = morgen in huis

Express voor 13:00 besteld = vanavond in huis*

14 dagen gratis terugsturen*


Land

Haal nu jouw Raspberry Pi op!

En ga er over één uur al mee aan de slag!

USP Elektronica Voor Jou

Kom vandaag nog langs

Afhalen kan ook!

Wil je gelijk aan de gang gaan met de Raspberry Pi? Dan hebben wij de oplossing voor jou. Op afspraak kunt u dan direct de Raspberry Pi ophalen. Dus als je belt kan je een uurtje later al aan de gang!

Afhaal is alleen mogelijk op afspraak. Zodra je een product in de winkelmand heb gedaan en de bestelling gaat afronden kan je bij bezorg opties afhalen selecteren.

Wanneer je de bestelling heb geplaatst is het handig om direct naar ons te bellen om je afspraak te maken en dan kun je hem op dezelfde dag nog ophalen!

Afhalen in het weekend?

Dat is ook mogelijk! maar bel eventjes van tevoren om een afspraak te maken want er is altijd een kans aanwezig dat er net niemand in het gebouw is.

Weet je niet wat je zoekt?

Ben je er nog niet uit? Dan verzoeken we je om contact op te nemen met onze klantenservice, samen kunnen jullie stap voor stap kijken welk product het beste voor je is.

 

Elektronica voor jou

Contact gegevens

Fokkerstraat 12
3833LD, Leusden
Tel: 033 – 200 3116
Email: info@elektronicavoorjou.nl

welke vavriant heb ik nodig?

 

Wij verkopen de Raspberry Pi in 3 varianten; we hebben een model met 2GB,4GB en 8GB ram geheugen.

Naast de boards hebben we ook nog een breed assortiment met accessoires voor de Raspberry Pi.

En als je niet kan vinden wat je zoekt kan je altijd contact op nemen met onze klanten service.

 

Tel: 033 – 200 3116
Email: info@elektronicavoorjou.nl

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=new_default theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=250px interval=5000 language=nld]

Afhaal/levering van onze producten

Hoe zit het met de levering? Je kunt bij ons op een aantal verschillende manieren je product ontvangen.

 

Afhalen.

Zodra u de keuze heeft gemaakt van welk product u graag zou willen kut u er voor kiezen om het product bij ons af te halen. Als je van plan bent om dat te doen moet u wel van tevoren een afspraak maken anders kunnen we je niet het gebouw in laten. Zodra u een afspraak maakt dan kunt u op ons kantoor kunt u uitgebreid naar onze producten kijken en is ons personeel bereid om u overal de benodigde uitleg te geven.

Bezorging

Als  je voor de bezorg optie kiest betaal je vanaf 74,95,- aan producten geen verzendkosten. Zodra je voor 16:00 uur besteld is het pakket de eerst volgende werkdag bij je huis.                      De standaard bezorg kosten bedragen

Kiest u voor expres levering, dan betaal je 7,25,-. En de expres levering houd in dat als je voor 11:30 besteld dan word het de zelfde avond nog geleverd!

Stel je bent te laat met bestellen dus na 16:00 dan kun je ook gebruik maken van expres levering. In dat geval word u bestelling alsnog de eerst volgende werkdag geleverd in plaats van na 2 werk dagen.

De waardering van www.elektronicavoorjou.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 3982 reviews.